Portaal van liefde, licht, en inspiratie

Lieve jij,

Welkom in het portaal van liefde, licht en inspiratie!

Je vindt hier: 

  • Elke 1e van de maand een nieuwe meditatie
  • Elke week een nieuwe podcast
  • Ingesproken teksten
  • Elke week post ik ook 'tussendoortjes'. Dit zijn mini-podcasts met als doel het prikkelen van jouw bewustzijn, en jouw bewust ZIJN. Luister deze 's morgens, want ze zijn bedoeld om jouw dag net iets bewuster te maken.

Een begeleide meditatie is een fijn hulpmiddel om weer te kunnen herverbinden met jezelf. Een moment van rust, vrede, en liefde voor jezelf. Het is een moment om stil te staan, te zijn, stil te zijn, en jezelf te openen voor alles dat is. Laat me je meenemen op een heerlijke reis naar binnen, zodat jij je fijner, rustiger en krachtiger voelt. Je zult merken dat als je jezelf begeeft in die heerlijke staat van zijn, inspiratie en antwoorden moeiteloos naar je toe kunnen stromen. Je zult merken dat door het doen van de meditatie(s) je meer in je kracht kunt staan, meer innerlijke rust zult ervaren, en je weer (meer) gaat herinneren, én voelen, wie je écht bent.


In de podcasts zullen verschillende onderwerpen langskomen. Het zijn ' teachings about all that is', oftewel: 'levenslessen over alles dat is'. Op mijn levensreis heb ik zelf gemerkt dat ik het fijn vind om informatie (ook) cognitief binnen te krijgen, om deze informatie vervolgens te kunnen voelen, en later te kunnen belichamen. Dit heeft me geholpen om mijn waarheid steeds meer te kunnen herinneren. Deze podcasts zullen jou helpen om jouw waarheid weer te herinneren. Ze zullen je helpen te herinneren wat je allang weet diep van binnen. Ze helpen jou die wijsheid, die ook in jou zit, weer naar boven te laten komen, zodat jij die wijsheid kunt gaan gebruiken, in het prachtige leven, dat jou is gegeven.


Teksten die ik publiceer, zal ik inspreken en in dit portaal plaatsen. Hoe fijn is het, als een bepaalde tekst zó met jou resoneert, dat je deze woorden, én energie, helemaal tot je kan laten komen door ernaar te luisteren. Door te luisteren naar de woorden, en de energie te voelen, kan de boodschap nóg dieper bij je binnenkomen


Je kunt contact met me opnemen door te mailen naar: info@zoranristic.nl of het contactformulier in te vullen.

privacybeleid