Helende reis

Ben jij klaar voor een reis naar binnen?

We zijn zó gewend om ons te focussen op de buitenwereld, want dát is wat ons immers is aangeleerd. Maar wist je, dat alles binnenin je zit? 

Jij bént alles al. 

Jij bént de eenheid.

Hoe zou het zijn, als ik samen met jou die deur naar binnen open? Hoe zou dat voelen?

Laat me je meenemen op een reis waar alle antwoorden, alle mogelijkheden, én dus ook alle heling aanwezig is. 

Het is een reis waar ik je meeneem in een veilig, heilig en helend veld, waar ik samenwerk met spirit (en dus ook jouw hogere zelf). Je ligt heerlijk comfortabel (in jouw eigen heilige, veilige ruimte), en vanuit dat startpunt begeleid ik je naar een fijne, veilige, en meditatieve stand van zijn.

Vanuit hier gaan we ervaren en voelen wat de bedoeling is. Er komt naar de oppervlakte wat gezien mag worden, en daar gaan we dan mee 'aan de slag'. Er zal precies dat gebeuren wat nodig is, wat de bedoeling is, wat op dat moment aangekeken mag worden en/of wat mag worden geheeld en losgelaten. Ik geloof erin dat alles precies naar boven komt op het perfecte moment. Precies op die goddelijke timing. Om deze reden hoef je dus niet te graven, maar wordt je uitgenodigd om jezelf te openen in de zijns-stand. In deze stand forceer je niks, maar laat je stromen wat er mag stromen.

Niks is gek, en álles mag er zijn.

'Ik' - spirit- werk energetisch met je, en tegelijkertijd stel ik je (verdiepende) vragen. Zo komen we, altijd in jouw hoogste goed, precies daar waar we mogen zijn, en gebeurt er precies dat wat nodig is. Deze reizen zijn altijd magisch en heel diepgaand. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat we 'werken' met jouw innerlijk kind, een aspect (een deel) van je, of misschien is het de bedoeling dat we naar een andere dimensie reizen. Het is allemaal mogelijk in deze reis, want er zijn alleen maar mogelijkheden. 

Geef jij jezelf toestemming om te openen, en datgene te laten stromen wat er mag stromen?

Het is een diepgaande reis, en juist om deze reden sta je meer open voor hetgeen dat naar de oppervlakte wil komen; wat dat dan ook is. Vaak komen er tijdens deze reizen aspecten naar de oppervlakte waar jij je helemaal niet bewust van was. Dit kunnen net die dingen zijn waardoor jij het gevoel krijgt weer door te kunnen. Het kan net dat stukje van de puzzel zijn, net dat ene belangrijke inzicht, of net dat (laatste) stukje wat jij nog mocht loslaten. 

Het is een krachtige, snelle, en geheel veilige manier om dingen te doorbreken, te helen, en/of te herinneren, zodat jij weer meer jezelf kunt zijn!

Alles gebeurt altijd in jouw hoogste goed.

  • De reis duurt ongeveer 1.5 á 2 uur
  • De reis is via Zoom, dus je bent in jouw eigen veilige ruimte
  • De reis wordt opgenomen, zodat je de sessie op een later moment kunt terugluisteren
  • De energieuitwisseling bedraagt 88,-

Wil je graag een afspraak maken, of heb je nog een vraag, dan kun je een mailtje sturen naar info@zoranristic.nl, of je kunt een berichtje sturen via het contactformulier.

privacybeleid