Dagretreat 'Zijn, in verbinding met jezelf'

Ervaringen vind je onderaan deze pagina.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland.

Tijd voor, én van verandering!


Er verandert (energetisch) op dit moment veel, en dat kan veel zijn voor je. Deze dag is er voor jou, om datgeen te gaan integreren waar jij nu aan toe bent.  

Voel jij óók dat het tijd is voor verandering, maar weet je (nog) niet zo goed welke richting je op mag bewegen?
Of, weet je dat wel al, en zoek je naar nog wat meer inzichten en verdieping? Het antwoord daarop is; zoek de stilte op.

Alleen zijn, in de stilte, is waar je alles kunt vinden

Alles zit namelijk in jezelf.

En tegelijkertijd is een beetje hulp óók gewoon wel heel erg fijn. Je moet het namelijk wel zelf doen, maar zeker niet alleenHet is fijn als je kunt baden in een heerlijk liefdevol, veilig, heilig, en helend veldwaar je zult merken dat intappen, bij jezelf blijven, diepe rust en heling, ineens bereikbaarder zijn dan je misschien wel had gedacht.

Je doet het nog steeds zelf, maar er is wél al een heerlijk energetisch warm bad voor jou klaargezet.

Ben jij toe aan een volgende stap?

Ben jij klaar om een stap inwaarts te doen?

En...

Wil jij jouw essentie (meer) kunnen voelen?

Wil jij jouw hulp meer kunnen voelen?

Wil jij jouw verbinding met jezelf, én alles dat is, meer bewust, én sterker maken?

Het is een dag waar je wordt gezien, gehoord, waar je geheel mag zijn wie je bent, en er mag zijn, wat er zich ook aandient, in een kleine, intieme, en veilige groep.

Waar jij alleen maar die prachtige jij hoeft te zijn.

Samen, in verbinding naar binnen keren, in een liefdevol, veilig, heilig, en helend veld, waar jij je weer even echt kunt verbinden met jezelf, én alles om je heen.

Het dagretreat staat in het teken van ZIJN, heling, dankbaarheid, integratie, verbinden met alles dat is, liefde (voor jezelf), én (weer) in verbinding komen met jezelf. Met jouw binnenste, jouw essentie. 

Klinkt dat als muziek in de oren?

Voel je dan welkom, mooie ziel! 

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@zoranristic.nl

Wat je verder kunt verwachten:

 • Begeleide meditaties (afgestemd op de groep)
 • Groepshealing
 • Intuïtief schrijven
 • Verbinden met cacao
 • Verbindende momenten waar je wordt gezien, gehoord, en er alle ruimte is voor jouw proces
 • Een kleine, intieme groep
 • Verbinden met opgestegen meesters, engelen, natuurwezens, Gaia, galactische familie, etc
 • Verbinden met jouw team/engelen/gidsen
 • Persoonlijke inzichten
 • Samen van een (vega) lunch genieten (incl)
 • Wat er verder mag ontstaan

Kortom; een dag vol heling, liefde, activatie, inzichten, én verbinding!

Praktische info:

Investering in jezelf: 83,-

Tijd: 10:00 - 17:00

Locatie: Bewustzijnscentrum Welcome Home in Baexem (Midden- Limburg)

Data:  zondag 14 januari

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@zoranristic.nl

Na aanmelding ontvang je in de week van het retreat een infomail met alles wat je moet weten.

EXTRA OPTIE:

Je kunt ervoor kiezen om het avondeten en/of een overnachting bij te boeken. Als je een overnachting bijboekt, dan is jouw ontbijt inclusief. Als er de volgende ochtend een ochtendmeditatie en/of mantra zingen wordt georganiseerd, (dit staat niet altijd gepland) dan mag je hier kosteloos aan meedoen. Dit wordt gefaciliteerd door Welcome Home. 

* Avondeten: 10 euro 

* Overnachting: Slaapzolder 33,-/ eigen slaapruimte 44,-. Slaapkamer 66,- (beperkte beschikbaarheid)

Wil je dit bijboeken, neem dan even contact op met mij.

Heb je nog een vraag?

Dan kun je natuurlijk ook mailen naar: info@zoranristic.nl of je kunt via het contactformulier een bericht sturen. 

Ervaringen

"Deze dag heeft mij weer zoveel gebracht. Een prachtige plek, lekker eten, en fantastische mensen. Je voelt je direct thuis en gedragen. Een veilige plek, in kleine groep, met gelijkgestemden. Met Zoran voel je je gezien en gehoord in je eigenheid. Hij creeert de ideale omgeving om in contact te gaan met je wezenlijke zelf, en helpt je het neer te zetten, te vertalen in het hier en nu. Ik heb weer prachtige stappen kunnen zetten op mijn weg naar meer verbondenheid met mijn wezenlijke zelf. Dank je Zoran, dank jullie allemaal."

Martina

"Afgelopen weekend het Retreat, 'zijn in verbinding met jezelf' bijgewoond. Zoran heeft een hele zuivere energie en werkt op een respectvolle manier met aandacht voor detail. Alsof je in een warm bad van liefde komt. Alles is afgestemd op de groep en is met liefde en aandacht verzorgd inclusief de lunch. Het heeft mij inzicht gegeven in stukken die spelen in mijn leven en er zijn oude pijnstukken aangeraakt die nu aan het helen zijn. Jammer dat het afgelopen was. Het had best nog twee dagen langer mogen duren."

Marieke

"Ik ben de dag ingegaan met de intentie van leren herkennen/luisteren en van daaruit leven vanuit mijn ware zelf. Zoran heeft me heel wat handvaten hiervoor aangedragen in zijn wijze woorden en in de meditaties die hij begeleidde. Zijn stem werkt al heel Zen en vertrouwd zodat de overgave bijna vanzelf gaat .Ook het kleine groepje van 5 man zorgde ervoor dat je goed bij jezelf kon blijven. Je blijft vrij om zelf te kiezen wat met jou resoneert….Dankjewel Zoran voor de bijzondere leerzame dag! Weer een stapje dichter bij mijn bewustZijn ….."

Nathalie

"Wát een prachtige, zo voelbare, leerzame dag. Wat ben je een bijzonder mens, en wat een mooie energie. Wat ben ik dankbaar dat ik hierbij was. Zoveel gevoeld. Zoveel rust. Zoveel liefdevolle energie. Dankjewel!'

"Een dag volledig jezelf te kunnen zijn. Geen oordelen of afwijzing, alleen in liefde verbonden kunnen voelen met wie je werkelijk bent. Aanreikingen die je verder kunnen helpen om je ware zijn te leven. Stapje voor stapje naar IK BEN.
Dank je wel"

 "Vandaag een fantastische dag gehad!! Ik heb een 1-daagse retraite gehad om dichter bij mezelf te komen. Nou dat is gelukt!! Dankjewel Zoran voor je krachtige meditaties, de intuïtieve schrijfopdracht en de afsluitende healing. Ik heb mezelf weer op een dieper niveau mogen ontdekken en accepteren!!"


"Dankbaar voor de veilige bedding, waar ik in alle veilligheid vol-leding mezelf kon zijn. Dankbaar voor de inzichten die ik verkregen heb, en de zachtheid in alle kwetsbaarheid die ik mocht ervaren"

"Je biedt een heel veilige en liefdevolle bedding, al meteen vanaf dat je binnenkomt. Vandaag heb ik eindelijk échte stilte in mezelf ervaren. Dankjewel!"

"Heel erg dankbaar voor deze mooie dag en deze verbinding met elkaar!'

privacybeleid