8-weeks programma 'herinneren wie je bent'

Dit programma is elke week te starten!

Herinneren wie je bent; dat is nu, juist nu in deze tijd de bedoeling, 

zodat jij kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

Het is tijd om het je te herinneren;     voel jij het ook!?

En laat dat nou precíes de reden zijn waarom dit programma is ontstaan.

 • Ben jij klaar voor verandering?
 • Ben jij klaar voor méér jij?
 • Ben jij klaar om jouw essentie weer of méér te voelen?
 • Ben jij klaar om (meer) te gaan leven vanuit jouw hart?
 • Ben jij klaar om jouw intuïtie helderder te laten stromen?
 • Ben jij klaar om jouw intuïtie meer te kunnen 'horen'?
 • Ben jij klaar, om je weer te herinneren wie je écht bent?

In deze 8 weken maken we samen een reis; een reis waar ik met je meeloop.

 • Waar ik jou (energetisch) ondersteun.
 • Waar ik jouw klankbord ben.
 • Waar ik een ankerpunt ben.

Het is een reis waar jij jouw hogere waarheid weer (meer) zal herinneren, en je steeds meer die hogere waarheid zal kunnen gaan leven, om uiteindelijk weer jouw eigen ankerpunt te kunnen zijn.

Dát is namelijk waar het uiteindelijk om gaat. Kennis die je hebt krijgt namelijk pas écht waarde als je het toe kunt passen. 

Dan shift je van kennis in je hoofd, naar de belichaming in jouw hart.


De inhoud van het programma:

· 4x een Shamballa healing op afstand

· 2x een persoonlijke meditatie via Zoom

Plus: 30 minuten coaching voor elke persoonlijke meditatiesessie

· 2x een helende reis via Zoom

Plus: 30 minuten coaching voor elke helende reissessie

· Ondersteuning via Whatsapp via spraakberichten ( en/of natuurlijk ook via de mail als je dit prettig vindt)

· Intakegesprek ( 1,5 uur) (1e week)

. Coaching/integratie sessie (1 uur ) (4e week)

. Eindgesprek/afsluitingssessie (1 uur) (8e week)

Shamballa healing: De energie doet zijn werk op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens een healing wordt er persoonlijk op jou afgestemd, en gebeurt er wat er op dat moment nodig is en mogelijk is voor jou. Alles is mogelijk met de hulp van de bron der onvoorwaardelijke liefde. De basisblauwdruk voor creëren is volledigheid, en volledigheid is liefde. Shamballa is liefde.

Alle info over de healing: https://www.zoranristic.nl/healing/

Persoonlijke meditatie: Tijdens deze meditatie wordt er persoonlijk op jou afgestemd, en komt er door wat er door mag komen voor je. De meditatie fungeert als een ankerpunt voor jou, want het is een hulpmiddel waar jij steeds weer naar terug kunt om jezelf te helpen herinneren en te helpen met hetgeen waar jij op dit moment voor wordt uitgenodigd om te integreren en te belichamen.

Alle info over de persoonlijke meditatie: https://www.zoranristic.nl/persoonlijkemeditatie/

Helende reis: Het is een reis naar binnen, waar ik je meeneem in een veilig, heilig en helend veld, waar ik samenwerk met spirit. Je ligt heerlijk comfortabel, en vanuit dat startpunt begeleid ik je naar een fijne, veilige, en meditatieve stand van zijn. Vanuit hier gaan we ervaren en voelen wat de bedoeling is. Er komt naar de oppervlakte wat gezien mag worden, en daar gaan we dan mee 'aan de slag'. Er zal precies dat gebeuren wat nodig is, wat de bedoeling is, wat op dat moment aangekeken mag worden en wat mag worden geheeld en losgelaten. Niks is gek, en alles mag er zijn.

'Ik' - spirit- werk energetisch met je, en tegelijkertijd zal ik je vragen stellen. Zo komen we, altijd in jouw hoogste goed, precies daar waar we mogen zijn, en gebeurt er precies dat wat nodig is. Deze reizen zijn altijd magisch en heel diepgaand. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat we 'werken' met jouw innerlijk kind, een aspect (een deel) van je, of misschien is het de bedoeling dat we naar een andere dimensie reizen. Het is allemaal mogelijk in deze reis, want er zijn alleen maar mogelijkheden. De reis duurt ongeveer 1.5 á 2 uur.

Alle info over de helende reis: https://www.zoranristic.nl/helende-reis/

Whatsapp spraakbericht ondersteuning: In deze 8 weken gaan we samen op reis, en daarin ben ik er voor jou. Hoe fijn is het als je een ankerpunt, een klankbord hebt. Hoe fijn is het, dat als je ergens in vastloopt, iets kwijt wilt, of vragen hebt, je dit kunt delen. Dat als je verduidelijking zoekt, een liefdevolle en eerlijke spiegel nodig hebt, je me kunt berichten, zodat ik je verder kan helpen.

De unieke combinatie in dit programma is in staat om diepe blokkades op te lossen, patronen te doorbreken, illusie te doorgronden, en alles wat jou niet meer dient te transformeren in licht, zodat het terug kan worden gegeven aan de bron. Hierdoor kun jij een levensveranderende transformatie doorgaan. Er gebeurt altijd precies wat er moet én mag gebeuren, en alles gebeurt áltijd in jouw hoogste goed. Dát is het mooie van dit 'werk'.

Het maakt niet uit waar je nu bent, of staat. Jij hebt namelijk jouw eigen proces, jouw goddelijke pad, en dat doe je in, en op jouw tijd. Dit programma geeft jou precies die ondersteuning die jij op dit moment nodig hebt. Precies dat, waar jij nú klaar voor bent, en waardoor jij die stappen kunt gaat zetten die nu nodig zijn voor, en in jouw groei.

Wat er van jou nodig is?

· Een open houding

· Een grote motivatie, een wil, een bereidheid voor die verandering die je graag wilt zien, en zijn

Ben jij bereid?

 • Ben jij bereid om ervoor te gaan?
 • Ben jij bereid om naar jezelf te kijken?
 • Ben jij bereid om (meer) van jezelf te gaan houden?
 • Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Ben jij bereid?
Maak jij de keuze?
Is het nú jouw tijd?

De investering in jezelf bedraagt  595,-. 

 • (Betalen in twee delen is mogelijk)

Het is tijd om te herinneren; voel jij het ook!?

Je kunt elke week starten!

Is het nú jouw tijd, en voel je dat dit programma nu precies passend is voor jou? 

Luister dan naar jouw intuïtie...

Wil jij je graag aanmelden, of heb je nog een vraag? Je kunt contact met me opnemen via info@zoranristic.nl of via het contactformulier.


Wat mensen zeggen over het programma

Het 8-weken programma 'Herinneren wie je bent' kan ik alleen maar aanraden als je op zoek bent naar een diepere of herverbinding met wie je zelf in wezen bent. Ik heb zolang in overlevingsmodus geleefd, volledig in mijn hoofd, afgesloten van mijn voelen. Ik probeerde een leven te leiden dat goedgekeurd werd door mijn omgeving en was het contact met mezelf helemaal kwijt. Ik wilde dit veranderen, maar voelde me vastzitten, het lukte me niet alleen. Door het 8-weken programma te volgen en de liefdevolle ondersteuning/begeleiding van Zoran, is het me wel gelukt!!! Ik ben zo blij, zo dankbaar. Ik voel terug enthousiasme en passie. Ik voel weer de hartconnectie, ontdek opnieuw wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb, en ga er voor. Ik kan het alleen maar iedereen aanraden.

Martina

Waarom ik dit zo graag wilde doen? Ik wilde mezelf weer verbinden met mijn hart, lijf en mijn hogere zelf. Ik wilde meer in mijn kracht komen, leven vanuit mijn hart, leven in het nu. Na een eerste gesprek met Zoran, is het programma afgestemd op mij, begonnen.

Persoonlijke meditatie:

En wat heeft mij dat veel gebracht! Verbinding maken met mijn hart, met mijn lichaam, mijn hogere zelf, met mijn ademhaling.

Healing:

Is zo bijzonder. Ik ga zitten, en sluit mijn ogen. Al snel voel ik de verbinding, ik voel de stroming vanuit mijn voeten omhoog gaan. Voel de Energie om mij heen, vaak een koude windstroom, zie kleuren, blauw en rood… Heb geen gedachten, maar ik voel dat ik geleid wordt naar de bron…daar is Heling. Daar sta ik met allemaal wezens in witte gewaden. Een goud licht straalt daar, ik voel warmte, voel me zo fijn, zo thuis. Ik wil daar zijn, mijn beschermengelen staan om mij heen…

Ik ben in Liefde geheeld 🙏🏼💫❤️

De Helende reis:

Wat een liefdevolle prachtige energetische reizen zijn het geworden. Om dieper naar binnen te gaan, om in een zo veilige serene omgeving traumatische blokkades los te laten. Zo bijzonder om te ontdekken wat je blokkades zijn. Was even spannend, maar ik was veilig, kon vertellen wat mijn blokkade was, om het los te laten (eindelijk) en terug te sturen naar de Bron, om het te transformeren in Liefde 🙏🏼💫❤️

Ja, ik ben zo geholpen met deze 8 weekse reis. Terug naar Mijzelf. Ik voel weer vertrouwen.

Ik voel Liefde ❤️

Ik ben Dankbaar .

Ik voel het weer…Mijn échte zelf.

Ik mag er zijn.

Ik ben.

Ik ben wie ik ben.

Vol vertrouwen ga ik mijn levenspad vervolgen… Er is weer ruimte voor nieuwe ervaringen…Ik ben bewust, en leef in het nu.

Mijn woorden voor jou lieve Zoran ❤️

Wat een prachtig liefdevol mens ben jij toch...

Ida

"Bij toeval terechtgekomen op de Facebookpagina van Zoran. Toeval? Yeah right. Ik zat vast. Ik hoor het me nog zo vertellen tijdens ons eerste gesprek. Geen idee wie ik nu eigenlijk was. Wat wilde ik gaan doen met mijn leven? Hoe moest je nu alweer 'voelen'? Ik had hulp nodig, dát was duidelijk.
Het 8-weekse traject kwam als geroepen. En het heeft me geholpen. Ergens halverwege het traject voelde ik verandering. Moeilijk te benoemen wat precies; het was eerder een soort weten. Ik werd wakker. De healingsessies, persoonlijke reizen, meditaties, de gesprekken,... het is gewoon een krachtige mix van mooie instrumenten die in korte tijd heel wat teweeg kunnen brengen. Ik had het geluk fantastische beelden te zien, ervaren en te herinneren tijdens onze sessies. Ik voel me vrijer, luchtiger, sterker, én zachter van hart. Ik ga er alles aan doen om verder te groeien, en ben Zoran dankbaar vanuit de grond van mijn hart."

Kaat

privacybeleid